Välkommen till Skogsskada login

 

RAPPORTÖRER som har registrerat ett användarkonto loggar in med sitt användarnamn och lösenord.

When you log in, cookies will be used.


Registera användarkonto

Glömt användarnamn/lösenord

(Redaktörer loggar med sina AD konto-uppgifter!)


Skogsskada är ett verktyg för att identifiera och rapportera skogsskador på nätet. Systemet är fritt öppet för alla med syfte att öka kunskapen om skador på träd och skog. Rapporterna används för att beskriva skadeläget i landet. Dina och andras uppgifter om skador kan visas på karta, i rapportblad och laddas ner. Du väljer själv om dina personliga uppgifter ska visas publikt.

Vid uppladdning av egna bilder/fotografier ger rapportören samtycke till SLU att fritt använda bilderna/fotografierna till informationstrycksaker, webbsidor, utbildningsmaterial, böcker och annat icke kommersiellt ändamål. Övrig användning av bilder skyddas av upprättshovslagen vilket innebär att bilderna inte får spridas och bearbetas utan upphovsmannens tillstånd. För fullständiga villkor se "villkorsbilaga".

Personuppgifter sparas för eventuella förfrågningar om och validering av rapporterad skada. Uppgifterna behandlas enligt "information till den registrerade" samt hanteras och lagras i en databas enligt "villkorsbilaga". SLU kommer inte använda uppgifterna till marknadsföring, reklam eller liknande.

Vid frågor och synpunkter kontakta: dataskydd@slu.se